Handelsbetingelser

Handels-betingelser

Nedenstående betingelser gælder for køb på LuvLondon.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Bazar Strictly London ApS.

Betaling og pris

I forbindelse med køb på LuvLondon.dk kan du betale på følgende måde:
– Dankort, Visa/Dankort, VISA Electron, MasterCard, VISA eller Maestro
 

Dit køb på LuvLondon.dk er først gældende når vi har afsendt ordren.
Når ordren afsendes trækkes beløbet på betalingskortet.

Alle priser i webshoppen er i danske kroner (DKK) og er tillagt 25 % moms.

Forsendelse

Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1-3 hverdage. Undtaget herfra er bestillingsvarer, som er angivet med en længere leveringstid. Normal leveringstid er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med  DAO (enten til pakkeshop, erhverv eller privat). Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl og prisændringer. Fri fragt ved køb over 299,- dette gælder dog kun hvis du vælger pakkeshop.

Fortrydelse

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare.
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en e-mail på info@bazarvejen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Gå til vores returportal og køb din pakkelabel her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette via info@bazarvejen.dk.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb – husk at udfyld en returseddel og vedlæg den sammen med varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen (du kan købe din pakkelabel i vores returportal). Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Luvlondon
Gamstvej 1 B, 6600 vejen

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura og en returseddel.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Gavekort

Gavekort er gyldige i 3 år, men kun gavekort der er købt på webshoppen kan indløses her og ikke gavekort fra Bazar Strictly London.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på LuvLondon.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til:

Luvlondon
Gamstvej 1 B, 6600 vejen

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Cookie- og privatlivspolitik

Hvis du vil vide mere om vores cookie- og privatlivspolitik Klik her

Spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb på LuvLondon.dk, så kan du kontakte os på info@bazarvejen.dk.

Betaling og aftale indgås med

Bazar Strictly London ApS
Nørregade 48, 6600 Vejen.
CVR nr.: 32 28 40 86.

Telefon: 22 47 35 93
E-mail: info@bazarvejen.dk