Ofte stillede spørgsmål

Ja, alt vores tøj kommer fra de store modehuse i London.

Vi har fra XS/34 – XXL/44.

Det er dog ikke alle der har disse størrelser. Du kan ende ud i at der kun er onesize, ved disse vil det fremgå på siden hvilken størrelse modellen har og hendes størrelse.

Nej, tøjet er ikke småt i størrelserne.

Selvfølgelig er tøjet forskelligt i størrelserne, alt efter om der er elastik eller ikke. På hvert enkelt billede prøver vi at give de bedste oplysninger i forhold til størrelserne på tøjet.

Vi har 14 dages returret.

Er vi så uheldige at noget skulle gå galt i fragten af en eller anden årsag, så send os gerne en e-mail på info@bazarvejen.dk eller ring til os på 22 47 35 93.

I er også velkommen til at skrive en besked til os over Facebook.

Det gør du ved enten at sende den retur til os, eller komme ned i vores fysiske butik i Vejen. Vi har åben alle dage pånær søndag.

Hvis du vælger at sende bestillingen retur, er det vigtigt også at sende en mail til info@bazarvejen.dk omkring hvorfor.

Du kan bestille din pakkelabel her.

Du kan sagtens hente og returnere din bestilling i vores fysiske butik i Vejen. Vi har en valgmulighed på webshoppen der hedder “afhent i butik” så kan du hente pakken på adressen:
Nørregade 48, 6600 Vejen efterfølgende dag (pånær søndag). 

Vi ses snart igen!

Umiddelbart nej, men i enkelte tilfælde kan det blive genbestilt, hvis efterspurgt.

Vi kan dog ikke love at det sker.

Du kan enten vælge at følge os på vores sociale medier. Vi opdaterer næsten Facebook dagligt, med aktuelle nyheder, tilbud og hvad der måtte ske på webshoppen og butikken.

Følg os på Facebook
Følg os på Instagram

Ellers har du også muligheden for at tilmelde dig vores nyhedsbrev her,

Vi er at finde på Facebook og Instagram som vi opdaterer stort set dagligt.